11 اسفند 1400

سوال در رابطه با نفقه

دسته بندی : خانواده | ترک انفاق
رضا احمدی ذیلان
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

اجاره نامه به اسم خانومم هست یک هفته قهر بودیم یه روز کلید در موند داخل قفل درب مجبور شدم عوض کنم بعد شب قرار بود خونه پدرم اشتی کنیم بعد که گفتم کلید رو عوض کردم زنگ زد به مامور و الانم روی من شکایت کرده که ترک از انفاق در صورتی که من هر ماه حسابش پول خوب میزدم چیکار کنم روز دادگاه

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر گرامی وقت بخیر. پرینت مبالغی که به حساب ایشون میزدین و سایر خرجی هایی که دادین رو بهش اشاره و استناد کنین