11 اسفند 1400

ضعف اعصاب افسردگی و روان پریشی

دسته بندی : ارث و امور حسبی | حجر
ناصر روحی زاده
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

سلام. وقت بخیر.
متأسفانه یکی از اقوام دارای فرزند مجردی هستند که قرص اعصاب مصرف می‌کند، بیمار است و رفتارهای بدی دارد. آنطور که پدر ایشان می‌گوید مبتلا به بیماری ضعف اعصاب، افسردگی شدید، اختلال دوقطبی و وسواس شستشو است. مدام با دیگر اعضای خانواده درگیر می‌شود.
این خانواده متاسفانه از نظر معیشتی اجاره نشین هستند و سرپرست خانواده هم از کار افتاده است.
آیا راهی برای این خانواده وجود دارد که بتوانند فرزند بیمارشان را به مراکز نگهداری بیماران اعصاب و روان بفرستند؟ آیا در صورت مراجعه به دادگاه، قاضی برایشان کاری می‌کند؟ آیا امکان بستری کردن بیمار در مراکز دولتی و زیرنظر بهزیستی وجود دارد؟
پیشاپیش از پاسخگویی شما ممنونم

پاسخ کارآموز وکالت :

سلام ایشان می‌توانند با ارایه مدارک پزشکی مورد قبول از طرف پزشک متخصص از مدد جویان سازمان بهزیستی باشند و تحت نظر این سازمان مراحل بستری و درمان خود را طی نمایند. کاملا شرایط مدد جوی بهزیستی را ایشان دارا می باشند.