12 اسفند 1402

توقیف اموال زوج بابت مهریه

دسته بندی : خانواده | مطالبه مهریه
آزاده آقاجانی دلاور
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام من می خواستم از همسرم جدا شم می خواستم حق وحقوقم رو از ایشون بگیرم ولی درحالی که ایشون بیشتر اموالشون به اسم افراد دیگر هست تنها چیزی که داره یه خونه 65 متری در صادقیه و یک پراید 93 من چه جوری می تونم مهریه وحق خودم رو از ایشون بگیرم درحالی که می دونم اموال زیادی دارن ؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

درود کاربر گرامی شما میتونید با طرح دادخواست مهریه بطرفیت زوج فعلا چنانچه اتومبیل پراید ایشون وسیله امرار معاششون نباشه انرا توقیف کنید تا حکم مهریه صادر شود و در مرحله اجرای حکم چنانچه اموال دیگری از ایشان یافتید انرا به دایره اجرا جهت توقیف معرفی بنمایید.موفق باشید.