12 اسفند 1402

احراز رابطه کارمند کارفرمایی

دسته بندی : کار، بیمه و تامین اجتماعی | مطالبه حقوق ومزایا
هدیه عرفانیان سمیعی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

باسلام پرونده‌ای در اداره کار داشتم که محکوم شدم 5 سال در کمپ ترک اعتیاد کار کرده‌ام و حداقل حقوق اداره کار را دریافت کرده‌ام کارفرما رابطه کارگری کارفرمایی را انکار می‌کند و می‌گوید بنده در کمپ قطع مصرف کرده‌ام و بصورت رایگان در کمپ خدمت کرده‌ام
حکم اداره ی کار برای بار دوم در تجدید نظر دیوان عدالت اداری نقض گردید بعد از گذشت 26 ماه از تاریخ طرح دعوی اداره کار پرونده را برای تحقیقات فرستاد و معنی نتیجه تحقیقات برای بند نامفهوم است نتیجه تحقیقات:
بنا به تحقیقات انجام شده و اظهارات شاهدین آقای هومان شهیدی به جهت بازپروری به کمپ مذکور مراجعه نموده و پس از بازیابی سلامت خود در همان کمپ به عنوان همیار کمپ مشغول به کار شده است و در بازه اعلام شده در کمپ ترک اعتیاد مشغول به کار بوده است گزارش اینجانب صرفاً بر اساس اظهارات شاهدین نگارش شده است و مدارک و مستنداتی در خصوص نحوه همکاری با مجموعه کمپ از طرف نام برده یا مسئول کمپ ارائه نشده است ضمناً شماره‌های تماس شاکی ذکر شده در پرونده پاسخگو نبوده است
سوال گزارش تحقیقات به نفعم است یا خیر
-منطور از همیار کمپ چیست آیا مشمول قانون کار میباشد

پاسخ کارشناس حقوقی :

درود از نظر کارشناس احراز رابطه کارمند کارفرمایی انجام شده اما نوع همکاری از نظر ایشان مبهم است