12 اسفند 1402

امکان تقسیط اجرت المثل ایام زوجیت

دسته بندی : خانواده | اجرت المثل
الهه طالبی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام اقای بابایی من از دونفر از همکاراتون سوال پرسیدم متن سوال من انقدر واضح هست ولی جواب ربطی به سوال من نداره لطفا شما درست راهنماییم کنید ممنون میشم دایی بنده زنش تمکین کرده الان یک ساله رفته خونه ی پدرش مهرش رو گرفته الان اجرت المثلش رو میخواد که داییم از مال دنیا فقط یه خونه داره که در حال حاضر تو اون خونه زندگی میکنه و نداره اجرت المثل خانم رو بده گفته بیاد قسط بندی کنه که خانم قبول نکرده همبنجوری بلتکلیف مونده حال داییم سخته براش تنهایی زندگی کردم چون زنش رو طلاق نداده نمیتونه عقد داعم کنه مجبوره صیغه کنه اگه زن صیغه ای هم بگیره میدونم حق طلاق رو میگیره میتونه از داییم جدا بشه ولی من سوالم اینکه اگه داییم زن بگیره خانم میتونه ازش شکایت کنه چون زن گرفته خونش رو بفروشه تا اجرت النثل خانم رو بده یا حق همچین کاری رو نداره ما فقط نگرانیم این یه خونه رو از دستش در بیاره چون یه خونهی بزرگ داشت برای اینکه همسرش بمونه زندگی کنه 3 دونگ زد به اسمش که نمون بیچاره رو مجبور کرد بفروشه حقش رو بده با 3 دونگ بقیه یه خونه کوچیک گرفته اونم از دستش در نیارن

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام، وقت بخیر در صورتی که محکوم علیه استطاعت مالی نداشته باشد و توان پرداخت یکجای اجرت المثل را ندارد باید دادخواست اعسار مطرح نماید.