13 اسفند 1402

نفقه ی دختری که پدرش فوت شده

دسته بندی : خانواده | نفقه
مریم محمدی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

باسلام.بعداز طلاقم همسرم فوت کرد حصانت دخترم ک متولد سال90هست رو درمقابل بخشیدن حق و حقوقم گرفته بودم الان پدربزرگش ولی قهری حساب میشه وشوهرم19سال سابقه بیمه داشت.دخترم ازوقتی ب سن بلوغ رسیده و باتوجه ب میزان تورم هزینه هاش زیاد شده منم شاغل نیستم پدربزرگش ازماهی400تومن براش از حقوق پدرش میریخت و برآی هزینه هاش دخترم باید بارها تماس باعمووعمه و پدربزرگش میگرفت تاپولی براش بریزن.بعدازمدتی 500 بعد800بعد1تومن میریختن درصورتی ک بی شک سهم دخترم ازمستمری پدرش خیلی بیشتره.حتی عیدی ب دخترمن چیزی از سهمش نمیدادن.مادربزرگ دخترم هم درقید حیاته و تحت تکفل پدردخترم بودند.چندماهیه برای دخترم2تومن میریزن ولی نسبت ب تورم و نیازهاش بازم خیلی کمه.من باید چکار کنم درمقابلشون شکایت کنم؟تحت چ عنوانی؟راستی فکر نمیکنم برای قیومیت اقدامی کرده باشند منم قیومیت نمیخام؟چ سنی میتونم برای حکم رشدش اقدام کنم و درمورد خساست اونها چ کنم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر گرامی بعد از فوت پدر پرداخت نفقه ی دختر با پدربزرگ است.باید دادخواست مطالبه ی نفقه علیه پدربزرگ ثبت کنید.