13 اسفند 1402

عدم حضور مالک در دفترخانه به جهت تنظیم و انتقال سند

دسته بندی : حقوقی | الزام به تنظیم سند رسمی ملک
مهسا آخانی
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

درود من یک ملک در برج 11 خرید کردم تعهدات نقدی من سر تاریخ مندرج در قرارداد پرداخت شد بخش وام آن بدون تاریخ پرداخت ثبت شده ،طبق صحبت داخل نشست قول و قرار بر این بود که تا پایان سال وام دریافت بشه... اما امروز احتمالش هست که به سال جدید بیفته وام... مالک تماس گرفتند و گفتند اگر به بعد سال بیفته دفتر خانه نمیان... در اینصورت من باید چیکار کنم؟ لازم به ذکر است که ضرر و زیان در قرارداد صفر می‌باشد.

پاسخ کارآموز وکالت :

کاربر محترم با سلام چنانچه حضور مالک در دفترخانه موکول به زمان اخذ وام باشد و طبق گفته ی حضرتعالی زمان اخذ وام در قرارداد به طور دقیق معین نشده باشد ایشان در زمان دریافت وام موظف به حضور اند و در صورت عدم مراجعه می توانید گواهی عدم حضور را از دفتر خانه اخذ و سپس با عنوان الزام به تنظیم سند رسمی طرح دعوی نمائید.البته برای پاسخ دقیق می بایست قرارداد شما بررسی گردد