13 اسفند 1402

سوال در خصوص طلاق توافقی

دسته بندی : خانواده | طلاق توافقی
رضا احمدی ذیلان
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر ببخشید من همسرم اتباع عراقی ...چند وقته که میگ نمیخامت و به فکر جداییه ... چند جلسه مشاوره روانشناسی رفتیم ولی فایده نداشته و بازم رو حرفشه و نظرش عوض نشده بهش میگم برو کارای طلاق انجام بده .. خاستم بدونم من الان باید چکار کنم که اگر بخواد طلاق بگیره حقمو بده

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر گرامی وقت بخیر توصیه میکنم از مشاوره تلفنی استفاده کنید تا راهکار جامع و شامل به شما ارائه گردد.