14 اسفند 1402

دریافت مهریه و نفقه

دسته بندی : خانواده | مطالبه مهریه
رضا جمشیدی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام من4ساله باهمسرم اختلاف دارم و جدازندگی میکنم بادوبچمون وچون حق مسکن داشتم اخیرا نفقه ومهریه روگذاشتم اجرا و حکمشم اجرایی شده! ومیدونم چون من ملکی دارم واجاره اونم میگیرم که الان روقیمتش رفته همسرم خیلی حرص میخوره وزیرش اومده نفقه ما رو ومهریه هم بده
میخاستم بدونم همسرم میتونه ادعایی روکنترل حساب‌های من و واریزبرذاشتش داشته باشه امشب یه پیامی داد شک کردم
سلام لطف کن اگه باحسابات کسی غیرخودت کارت بکارت یاپولی بحسابت میادیابرداشت میشه که مال خودت نیست وباحساب توکارمیشه ویا ازاین قبیل تراکنش‌ها انجام میشه انجام نده چون همش گردش مالی خانوار حساب شده و میشه وبرام دارایی زیاد اومده وازتراکنشهای خودم نیست وهم نامه برام اومده که بیمه وخدماتی که ارائه میشه قطع میشه

حالامیشه شما لطف کنین به من بگین این که حساب‌های من واریزبرداشتش چطوره وچقدره اصلامربوط به این موضوع میشه؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام خیرحسابهای شماوکارکردن حسابهای شماهیچ ارتباطی به همسرتان نداردوایشان ملزم به پرداخت مهریه و نفقه واجر ت المثل هستن وفقط خواستن شما رابترسونن ضمن اینکه حسابهاتون اگه مشترک نیستن ایشون نمیتونن هیچگونه دخالتی در این موضوع داشته باشن