14 اسفند 1402

عدم پرداخت یارانه توسط شوهر

دسته بندی : خانواده | ترک انفاق
نگار محمدعلی گل
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام من الان نزدیک به 20ساله که از شوهرم سوا زندگی میکنم ولی طلاق نداده،من تواین مدت 20سال حتی یک بار هم پول یارانه ام رابه من پرداخت نکرده،ایا میتونم کالابرگ بگیرم برای خودم ،بدون اینکه کارت سرپرست خانوار داشته باشم،چون کارت سرپرست خانوار دسته خودشوهرم هستش وبه من نمیده،چطوری میتونم کالابرگ بگیرم آیا راهی هستش که بتونم اینترنتی واز طریق تلفن همراه بگیرم کالابرگم را،لطفا راهنمایی کنید،خیلی ممنون ازشما،

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام و عرض ادب، شما میتونید همراه با دو شاهد به فرمانداری شهرتون مراجعه کنید و تقاضا کنید که یارانه خودتونو به حساب خودتون به دلیل جدا زندگی کردن واریز کنن، در ضمن با توجه به اینکه 20سال جدا زندگی میکنید خیلی راحت میتونید اقدام به طلاق کنید.