14 اسفند 1402

جعل مدرک قانونی توسط شورا روستا

دسته بندی : اسناد و املاک | الزام به اصلاح سند مالکیت
محسن حاجی آبادی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

باسلام
ما با خانواده پدربزرگم در رابطه با تقسیم ارث مشکل داریم و پرونده تحریر ترکه در دادگاه می باشد حال اونا رفتن یه استشهاد محلی گذاشتن روی پرونده و با تایید شورای روستا که منزل مورد نظر ما در شهر می باشد یعنی در حوزه استحفاظی اون شورا نمی باشد و سنش هم به اون مسئله ای که تایید کرده نمی خورد
حال می خوام از اون شورا شکایت کنم آیا می تونم ؟و به نظرتون اگه محکومش کنم حکمش چی میشه ؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام اگر جعل انجام داده باشند میتونید شکایت کنید و مجازات کیفری بهمراه خواهد داشت البته در صورتی است که عمدا این کار صورت گرفته باشد و بتونید اثبات کنید