14 اسفند 1402

فرزند حاصل از رابطه نا مشروع

دسته بندی : خانواده | ثبت واقعه ازدواج
هانیه کارگرمتو
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام بنده با ی خانوم که ادعا میکردن شوهرشون فوت شده وی بچه از اون شوهر دارن آشنا شدم برای ازدواج از طریق سایت همسر یابی تا مرحله خواستگاری و آزمایش ازدواج هم پیش رفتیم و بعدا متوجه شدم که ایشان سه مورد ازدواج یکی دائم ودوباره صیغه بودن وکلی دروغ گفتن بنده پشیمان شدم و یک بار رابطه داشتیم وایشان میخواهن بچرو نگر دارن واز بنده شکایت بکنن سوالم این بود ایشان چه مشگلی میتوانن برای بنده بوجود بیاورن ممنون از راهنمای شما

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام. وقت بخیر .در صورت اینکه بر اساس آزمایشات تخصصی اثبات شود فرزند متعلق به شماست میتوانند این موضوع را به اثبات برسانند