14 اسفند 1402

خرید منزل مسکونی به صورت چکی

دسته بندی : اسناد و املاک | الزام به اصلاح سند مالکیت
محسن حاجی آبادی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت به خیر.ما خونه خریدیم و بیش تر مبلغ رو پرداخت کردیم.موند 200 ملیون ک چک دادیم موقع تحویل پرداخت کنیم .موعد تحویل هم 30 مرداد هست.حالا پیمونکار خونه رو زودتراز موعد تکمیل کرده و 200 ملیون پولشو میخاد.ماهم ععلا پول دستمون نیست.ایا ما میتونیم تا 30 مرداد پولشو ندیم؟ درخواست پیمونکار منطقیه؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام اگر پیش از موعد ایفای تعهد کرده و تحویل داده باید موافقت خریدار هم باشه و نمیتونه اجبار کنه قانونا و صرفا میتونه ایشون هم بذاره مرداد ماه تحویل بده