15 اسفند 1402

درخواست طلاق از جانب زوجه

دسته بندی : خانواده | ثبت واقعه طلاق
محسن حاجی آبادی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

همسرم 5 ماه پیش با یه خانمی دوست شد رفت خونه گرفت و گفت که نمیخوامت تمام تلاششو داره میکنه که همه جوره تو فشار قرار بگیرم و برم نقاضای طلاق بدم در عقد نامه تصنیف اموال رو امضا کردن و من تازه متوجه شدم بخاطر این موضوعه که ایشون اقدام به جدایی نمیکنه و میخواد که من اقدام کنم واقعا راهی وجود داره که بتونم جدا بشم و نصف اموال هم بگیرم یا باید همچنان مورد ازارو اذیت باشم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام تنها شرط برخورداری از تنصیف اموال همون طلاق از جانب زوج هست. اگر شرایطتون برای ادامه زندگی سخت هست حقوق مالی خودتون اعم از مهریه نفقه و... را مطالبه کنید و توقیف اموال زوج را بگیرید