15 اسفند 1402

دادخواست مطالبه ی نفقه از زوج

دسته بندی : خانواده | نفقه
مریم محمدی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام خسته نباشید من بخاطر مشکل با شوهرم که خیانت میکرد مارا ول کرد مهریه تو دفترخونه اجرا گذاشتم فقط توفیقی گرفتم هنوز به دادگاه نکشید دوباره به اصرار خانواده ها برگشتم سرخونه زندگیم تو همون زمان باردار شدم از همون اول مثبت شد جواب ازمایشم بازی درمیاورد این بچه منو نمیخوام بخاطر استراحت مطلق خونه مادرمم الان یکدفعه به سرش زده چند روزه میگه خرجی نمیدم تا توفیقی ماشین زمینهارو درنیاری من باید چکار کنم تا چند روز خرجی نده میتونم ازش شکایت کنم یه بچه چهارساله هم ازش دارم اگه طلاهام بفروشم خرج کنم بعدش میتونم ازطریق قانون مدعی بشم خرجی نداده ازش بگیرم یانه؟از چند ماه گذشته خرجی نداد میتونم نفقه رو اجرا بذارم چون واقعا تو تنگ دستی هستم پولی نمیتونم بگیرم ازکسی بعنوان قرض خرج کنم ؟
من یه زمانی سقط بشه خودبه خود چجوری باید ثابت کنم بچه ازخودش بود الان 8هفته که بعدا برام حرفی درنیاره چون من بهش اعتماد اصلا ندارم؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر گرامی مدت خاصی برای مطالبه ی نفقه وجود ندارد.از هر وقت پرداخت نفقه را قطع کرد ،اقدام به مطالبه ی نفقه برای خود و فرزندتان نمایید.نیازی به فروش طلاها نیست اعسار از هزینه دادرسی بزنید .طفلی که در زمان زوجیت ایجاد شود،ملحق به همسرتان است و نیازی نیست شما این مسئله را اثبات کنید.اگر تهمت زد ،بابت قذف از ایشان شکایت کنید.