15 اسفند 1402

تکلیف حضانت دختر ۱۲ ساله و نفقه

دسته بندی : خانواده | ترک انفاق
سهیل فیضی عظیمی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر من 7سال از همسرم جداشدم دخترم تا7سالگی حزانتش بامن بود تازمانی ک من مجددازدواج کردم دخترم رفت پیش پدرش وپدرش هم ازدواج کرد ک به خاطر کارش شهردیگس یعنی دخترم بانامادریش یه جابود دخترمم 12سالشه ک الان 2باراقدام به خودکشی داشته به خاطرازار اذیت مادریش الان اومده خونه مادرم واصلاقصدبرگشت ندارم پدرش هم میگه من هیچ خرجی یانفقعه نمی‌دم مگراینک برگرده به خونه پدرش دخترمم برنمی‌گرده میگه اگه برگردم خودمو میکشم من الان باید چیکار کنم برای نفقه وحزانت ممنون میشم راهنماییم کنین

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام پدر در هر صورت ملزم به پرداخت نفقه فرزند خواهد بود و با توجه به اینکه دختر شما از حضانت خارج شده میتواند تصمیم گیری نماید که کجا زندگی نماید ، برای نفقه باید دادخواست مطالبه‌ نفقه مطرح نمایید.