16 اسفند 1402

مطالبه نفقه زوجه و‌فرزند مشترک

دسته بندی : خانواده | مطالبه نفقه
فاطمه دشتله
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام خسته نباشید من بخاطر مشکل با شوهرم که خیانت میکرد مارا ول کرد مهریه تو دفترخونه اجرا گذاشتم فقط توفیقی گرفتم هنوز به دادگاه نکشید دوباره به اصرار خانواده ها برگشتم سرخونه زندگیم تو همون زمان باردار شدم از همون اول مثبت شد جواب ازمایشم بازی درمیاورد این بچه منو نمیخوام بخاطر استراحت مطلق خونه مادرمم الان یکدفعه به سرش زده چند روزه میگه خرجی نمیدم تا توفیقی ماشین زمینهارو درنیاری من باید چکار کنم تا چند روز خرجی نده میتونم ازش شکایت کنم یه بچه چهارساله هم ازش دارم اگه طلاهام بفروشم خرج کنم بعدش میتونم ازطریق قانون مدعی بشم خرجی نداده ازش بگیرم یانه؟از چند ماه گذشته خرجی نداد میتونم نفقه رو اجرا بذارم چون واقعا تو تنگ دستی هستم پولی نمیتونم بگیرم ازکسی بعنوان قرض خرج کنم ؟من بخاطر بچه ام طلاق نمیخوام چطوری میتونم ازطریق قانون هم بچه پیش من بمونه هم به حق حقوقم برسم چون واقعا کاری داره میکنه منو مجبور کنه به طلاق گرفتن میخوام فقط یه سقفی بالا سرمنو بچه باشه ارامش داشته باشیم واقعا طلاق برام مهم نیست ؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام شما میتونید برای مطالبه نفقه از طریق محاکم اقدام‌کنید فرزند تا هفت سال با مادر هست و‌بعد از اون‌به تشخیص دادگاه خواهد بود