16 اسفند 1402

اطلاع دادستان از ازدواج قیم

دسته بندی : ارث و امور حسبی | در خواست عزل قیم
فاطمه دشتله
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام با توجه به اینکه بنده قیم فرزندم هستم و ازدواج موقت خود را به دادستان اطلاع ندادم الان با همسرم تصادف کردم و ایشان در icuبستری هستند و پرونده ی تصادف در شهرستان دیگر است و من را خواسته اند به نظر شما دادگاه شهر خودمان و وکیلی که برای قیومیت گرفتم از این موضوع باخبر میشود؟ و منی که ازدواج موقت را اطلاع ندادم نگرانم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام بستگی به شرایط پرونده شما داره در پرونده تصادف در یک‌شهر دیگه ارتباطی ندارد پرونده قیومیت شما‌در شهر دیگر ندارد که اطلاع داده بشه مگه به‌دلایلی که خودتون سبب اون‌باشید