16 اسفند 1402

نقض رای طلاق در دادگاه تجدید نظر

دسته بندی : خانواده | ابطال ثبت واقعه طلاق
محسن حاجی آبادی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر.دادخواست طلاق بنده بار اول رد شد، اعتراض کردم و رفت به دادگاه تجدید نظر .بعداز اون، این دادنامه برام اومد. میخوام بدونم معنیش چیه؛
درخصوص دادخواست تجديدنظرخواهی خانم محدثه حسني ازدادنامه شماره...، متضمن صدور حکم به بطلان دعوی طلاق با توجه به بررسی و مداقه در جمیع اوراق پرونده نظر به اينکه
دادگاه بدوی در اجرای ماده 27 قانون مکلف است قرار ارجاع امر به داوری صادر تا زوجین در مهلت مقرر داور خود را به دادگاه معرفی نمايند نهايتا تجديد نظر خواه(زوج)آقای قربانعلی را بعنوان داور معرفی لیکن مشارالیه نظريه داوری را تقديم دادگاه ننموده. دادگاه بدوی بدون جلب نظر داور زوج مبادرت به صدور رای نموده.در صورتیکه هريک از زوجین از معرفی داور استنکاف و يا اظهار عجز نمايند دادگاه مکلف است راسا داور تعیین نمايد.مع ذالک دادگاه به تکلیف
قانونی خود عمل ننموده.لذا دادگاه حکم صادررا قرار تلقی و باستناو اده352 ائین دادرسی مدنی نقض و پرونده
جهت رسیدگی ماهوی به شعبه4 دادگاه خانواده پاکدشت اعاده می گردد. رأی صادره به استناد ماده 365 قانون معنون قطعی است.

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام دادگاه بدوی باید ابتدا بفرسته داور مرضی الطرفین نظر بده بعد اقدام به صدور رای کنه