16 اسفند 1402

اعتراض ثالث اجرایی مال منقول

دسته بندی : اسناد و املاک | الزام به اصلاح سند مالکیت
محسن حاجی آبادی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با دبا درود

وسیله نقلیه‌ای در سال 94 از طریق قولنامه خریداری کردم ولی تا اینک تعویض پلاک نشده است و پلاک به نام صاحب قبلی آن است.

چند روز پیش که با ماشین که به پارکینگ فرودگاه رفتم اجازه خروج به علت شکایت از صاحب پلاک روی ماشین ندادن و ماشین را به پارکینگ دیگری انتقال دادند.

متوجه شدم در سال 1401 شکایتی مالی برای شخص فروشنده ماشین شده است و تمام اموال آن مشکل دار شده است.

برای رفع این مشکل باید چه کاری انجام دهم که بتوانم پلاک ماشین را تعویض کنم ؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام باید اطلاعات پرونده اجرایی را پیدا کنید و اعتراض ثالث اجرایی ثبت و مدارک مالکیت ارائه کنید