17 اسفند 1402

حضانت فرزندذ ۹ماهه

دسته بندی : خانواده | تحویل فرزند
فاطمه دشتله
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

من 14سالمع پسرمم 9 ماهه است و شیر خشک میخوره من نمیخوام بچه رو نگهدارم آیا به زور میتونن بچه رو بدن به من یا نه ؟ من یک ماهه خونه مامانمم مادرشوهرم نگهداشته بچه رو

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام هیچکس نمی‌تونه به زور فرزندی رو برای نگهداری به کسی تحمیل کنم ولی شما به عنوان یک مادر مسئولیتی رو قبول کردی و مادر فرزندی شدی که باید در خصوص این بچه مسئولیت پذیر باشی