18 اسفند 1402

استعلام زمین و‌تعیین نوع کاربری

دسته بندی : ثبتی | امور اسناد
فاطمه دشتله
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام
بنده 500 متر زمین مشاعی از 19000هزار متر زمین که به 30 قطعه تبدیل شده وهمه 30 قطعه سند تک برگ مشاعی گرفتن خریدم ومالک در محضر سند بنام من زده ولی بعد از سه ماه اداره ثبت هنوز سندصادرنکرده ومیگه باید استعلام از جهاد نوع کاربری را مشخص کنید جهاد میگه چون در آن پلاک 19000متر بنای غیر قانونی هست جواب استعلام نمیده
حال من باید از فروشنده شکایت کنم یا اداره ثبت که قبلا برای سی قطعه از جمله همین قطعه سند صادر شده وحالا همچین درخواستی دارد

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام شما اول اقدام به تامین دلیل نمایید تا کارشناس نسبت به وضعیت ثبتی و چگونگی آن اظهار نظر نماید سپس در خصوص طرح دعوا و چگونگی آن با یک وکیل مشورت بگیرید