18 اسفند 1402

برای حذف نام همسر سابق از شناسنامه چه اقدامی کنم؟

دسته بندی : ارث و امور حسبی | اصلاح شناسنامه
حسین امامی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام
وقت بخیر
من سال 95 عقد کردم و سال 96 طلاق گرفتم
در زمان طلاق باکره بودم
دفتر طلاق به من گفت این طلاق در جایی ثبت نمیشه و حتی میتونم شناسنامه ام رو هم حذف کنم اسمش رو حذف کنم. که منم همین کارو کردم.
امشب بعد از شش سال متوجه شدم که در سامانه ثبت من،
در بخش وقایع ازدواج و طلاق ، اطلاعاتم موجوده
هم ازدواج ، هم طلاق
آخه چرا؟ به من گفته شد که جایی ثبت نمیشه!
مننون میشم منو راهنمایی کنید برای حذف کامل این اتفاق.
سپاس

پاسخ کارشناس حقوقی :

کاربر گرامی با سلام؛ واقعه ازدواج و طلاق در هر صورت ثبت میشود لیکن اگر طلاق غیر مدخوله بوده ک طبق فرمایش شما مبنی بر باکرگی نیز چنین میباشد حق درخواست حذف نام همسر سابق از شناسنامه را خواهید داشت برای این امر بدوا ب ثبت احوال مراجعه کرده و مستند ب حکم صادره درخواست خود را مطرح نمایید اصولا ترتیب اثر داده خواهد شد اگر در نتیجه مطلوب ناکام ماندید میتوانید دادخواست از طریق دفاتر خدمات قضایی مطرح نمایید تا دادگاه حکم صادر نماید که لازم الاجرا خواهد بود موید باشید