18 اسفند 1402

داد خواست تعدیل اقساط مهریه و نفقه فرزندان

دسته بندی : خانواده | نفقه
لیلا اردستانی رستمی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام جناب آقای جوادی. خانم بنده نزدیک سه سال میشه بدون هیچ دلیلی ترک کرده وتا حالا تمکین نکرده بنده دو تا بچه دختر دارم یکیش هشت سالشه یکیش شش سالش .امسال خانم بنده دوباره برای نفقه بچه ها شکایت کرد از چهارصد هزار تومان شد نفری یک میلیون دویست هزار تومان. و بنده این مبلغ را پرداخت کرده ام چند روز پیش دوباره شکایت کرده که یک میلیون دویست کفاف هزینه بچه ها نمیشه البته برای هر نفر یک میلیون دویست هستش .خانم مهریش گذاشته بود اجرا بنده شهریور ماه بخاطر مهریه رفتم زندان بعد از اقساط بندی و پرداخت اقساط و حتی یک دستگاه سمند که داشتم اون را هم از بنده گرفت خلاصه از زندان آزاد شدم اما کارم از دست دادم از مهر ماه بنده بیکار هستم الان دادگاه برای هر نفر بچه مبلغ سه میلیون در نظر گرفته یعنی ماهی شش میلیون نفقه بچه ها میشه در حالی که رایانه بچه ها و حتی بیمه درمانی و بیمه تکمیلی را اینجانب پرداخت مینمایم میشه لطف کنید راهنمایم کنید چطوری لایحه ای بنویسم همون مبلغ پرداخت نمایم چون درست مدرکم مهندسی عمران هستش اما الان بیکار هستم هر چه داشتم حتی وسایل خانه که خودم خریده بودم خانم برده در توان ندارم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام خدمت شما کاربر گرامی مردی که محکوم به پرداخت مبلغ معینی نفقه به فرزند یا فرزندان دختر و پسر خود شده است ، اگر در طول زمان با بروز مشکلاتی مثل بیماری ، ناتوانی مالی و تورم توان پرداخت آن مبلغ را نداشته باشد ، می تواند از دادگاه صادر کننده حکم درخواست تعدیل نفقه فرزند را بکند .در مورد اقساط مهریه هم امکانپذیر هست