19 اسفند 1402

فروش زمین اوقافی به شخص حقیقی

دسته بندی : اسناد و املاک | الزام به اصلاح سند مالکیت
محسن حاجی آبادی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام‌ بنده 10 هزار متر زمین خریداری کر دم به صورت قولنامه ای با کد رهگیری . بعد از گذشت 8 ماه اقدام به گرفتن سند رسمی کردم که متوجه شدم زمین موقوفی می باشد. در آثار قرارداد هم نقل و انتقال و اوقاف بر عهده فروشنده بوده . مبلغ کل زمین 3/5میلیارد تومان و پرداخت خسارت از طرف فروشنده وخریدار 500 میلیون تومان قید شده. الان می تونم زمین رو برگردونم یا طلب خسارت کنم یا اینکه شکایت مال به غیر کنم ؟؟؟ راهنمایی کنید ممنون

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام از باب جبران خسارت میتونید به فروشنده رجوع کنید و از باب جهل به اوقافی بودن میتونید اعلام فسخ بخواید