19 اسفند 1402

تقسیم ملک‌توسط شرکا و‌مفقودی شریک

دسته بندی : ثبتی | سایر دعاوی
فاطمه دشتله
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام یک کارواش به مساحت 1500 متر نزدیک به 25 بدون استفاده افتاده است . ملک مربوط به سه برادر است که هر کدام 2 دانگ آنرا دا رند. یکی از برادران مفود الااثر است . آیا امکان طرح فراز. .. یا تقسیم ملک توسط یکی از مالکان امکان پذیر است

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام شما بدوا باید در خصوص غایب مفقودالاثر اثبات کنید سپس دعوا به‌طرفیت‌ورثه طرح‌کنید این امر مستلزم بررسی اسناد هست