19 اسفند 1402

ازدواج دختر بدون اذن پدر

دسته بندی : خانواده | ابطال ثبت واقعه طلاق
محسن حاجی آبادی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقتتون بخیر من دختری 21 ساله هستم قبلا نامزد کرده و جدا شدم ولی دوشیزه بودم وقتی جدا شدم
با اقایی دوس شده بودیم. و رابطه داشتیم و دیگه دوشیزه نیستم و الان بدون اذن پدر صیغه محرمبت یک ساله داریم اگه من با این اقا برم زیر سه سقف و باهم زندگی کنیم پدرم متوجه بشه میتونه طلاق منو بگیره. یا منو به خونه برگردونه؟؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام خیر نمیتونه این اقدام رو انجام بده اگر مشاوره بیشتری احتیاج دارید تماس بگیرید