19 اسفند 1402

اثبات زوجیت از طریق شهادت شهود

دسته بندی : خانواده | اثبات زوجیت
فاطمه دشتله
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام یکم قبل سوالی مشابه این سوال پرسیدم ولطف کردند پاسخ دادند ممنون میشم به این سوالمم پاسخ بدید سوالم تکراری نیست.من یک خانم مطلقه هستم مردی که ازش شکایت کلاهبرداری وخیانت درامانت کردم بابت موضوع ملکی، به دروغ اومده میگه تو بامن بصورت شفاهی ازدواج کردی فکر کنم منظورش عقد شفاهی موقت یا داعمه شایدم منظورش ازدواج رسمیه،شما کلیه ازدواج های شفاهی رو فرض بگیرید ودو سه نفر از دوستاشم به دروغ برای شهادت آورده،الان من چطوری ثابت کنم داره دروغ میگه وشرش رو از سرم کم کنم؟واینکه آیا این شخص نمیتونه به دروغ با دوتا شاهد بره سند ازدواج بگیره یا ازدواج من وخودش رو ثبت کنه در ادارات با دروغ وشاهدین دروغینش ومدارک جعلی؟یا بره پیش یک عاقد تشیع ویا تسنن یا مولوی های اهل تسنن واهل تشیع وبا حیله وکلک یک مدرک الکی مثل عقدنامه مبنی بر عقد من وخودش بگیره؟ یا مدرکی مبنی برازدواج من وخودش با شهادت دروغ دوستاش وحیله از دولت بگیره؟خیلی ممنونم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام اصل ازدواج با شهادت دو شاهد عاقل که دارای شرایط شهادت باشند قابل اثبات است