19 اسفند 1402

اثبات یا انکار نسب توسط پدر طفل

دسته بندی : حقوقی | احوال شخصیه
هانیه کارگرمتو
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

برادرم یه مدت با یه دختر معتاد که توی خیابون زندگی میکرد دوست میشه خودشم درگیر اعتیاد میشه دیگه فقط دختررو میدید هرچی میگفتیم بابا زشته گوش نمیداد دیگه بخاطره دختره تو روی همه وایستاد انداختیمش کمپ داداشمو الان بعده یک هفته دختره گفته من حاملم میخوام شکایت کنم ، شما میگید که چه کاری درسته انجام بدیم؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام . کاربر محترم توصیه میشه اول با انجام ازمایش های تخصصی نسب طفل را محرز کنید که ایا به برادر شما منتسب میشود یا خیر