20 اسفند 1402

شکایت از مادر بابت ترک فرزند

دسته بندی : خانواده | تحویل فرزند
فریبرز ذوالفقاری
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام.من پسری هستم که سن قانونی رو رد کردم پدرم زمانی که من به دنیا نیامده بودم فوت کرده بودوتک فرزند هم هستم ومادرم زمانی که دوسالم بود بایک مردی که زن داشت ازدواج کردزن دوم اوشدومن را پیش پدربزرگم ول کرد و رفت حالا من بیست سال سن دارم از اون موقع تاحالا خبری از من نگرفت میخوام بدانم حالامن میتونم مادر بی وجدانم رو شکایت بدم یا محکومش کنم

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سلام خدمت شما کاربر گرامی.متاسفانه با توجه به اینکه پدربزرگ شما حضانت شما را قبول کرده مادر شما دیگر مرتکب جرمی نشده است