20 اسفند 1402

دادخواست الزام به تنظیم سندرسمی انتقال

دسته بندی : حقوقی | الزام به تنظیم سند رسمی ملک
محمد قاسمی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام
بنده ملکی رو بصورت پیش فروش خریدم. وهمون ملکو بصورت پیش فروش فروختم حالا ملک آماده وتحویل خریدار شده ولی سازنده فعلا برا سند اقدام نمیکنه حالا اون شخصی که از من خریده برای سند ازمن شکایت کرده من باید چکار کنم ممنونم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام ووقت بخیر.ازنظرشکلی،خریداربایدعلیه شماوسازنده ومالک طرح دادخواست الزام تنظیم سندرسمی انتقال ملک مطرح کندواگریکی ازشماراطرف قرارندهد دادخواست وی ردمی شود.شماتکلیفی به انتقال سندنداریدچراکه سندبنام شمانیست.لیکن حتماًبایددرکناراشخاص فوق ،طرف دعوی قرارگیریدوتکلیف دیگری ندارید.موفق باشید