20 اسفند 1402

ایا امکان ساخت و ساز در زمین خارج بافت وجود دارد؟

دسته بندی : ثبتی | سایر دعاوی
هانیه کارگرمتو
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام ، بنده زمینی دارم به مساحت 200 متر در چالوس که خارج از بافت میباشد ، و سند ندارد و اصلاحات ارضی است و مهر شورای محل دارد، تا بافت حدود 300 متر فاصله دارد، تا 10 سال پیش هم باغ بوده ، خواستم بدونم آیا کلبه چوبی میتوانم بسازم؟ اگر میتوانم آیا انشعابات میدن؟ نیاز به گرفتن مجوز دارد؟ چون شنیدم کلبه چوبی اصلا نیازی به مجوز ندارد و بعضی ها هم میگن نمیشه و بعضی ها هم میگن حداقل زمین باید 500 متر باشه و واقعا نمیدونم هرکس یچیز میگه، ممنون میشم پاسخ دقیق بفرمایید ، با تشکر

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام کاربر محترم .خیر ابتدا باید اداره جهاد کشاورزی مجوز اخذ نمایید