20 اسفند 1402

ازدواج موقت و شرط تنصیف اموال

دسته بندی : خانواده | اثبات زوجیت
سید مرتضی قربان زاده زعفرانی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام در مورد ازدواج 5سوال مرتبط و یک خطی دارم ممنون میشم حتی با بله وخیر به 5 سوال حتما پاسخ بدید.دانشجو نیستم وسوال درسی نیست وموضوع مرتبط به خودم است.
1_مرد میتونه با چند شاهد مرد دروغین ازدواج موقت ویا داعم ویا رسمی وثبتی رو وشرط تنصیفی که وجود نداشته رو به جهت اخاذی ثابت کنه ومدرک ازدواج بگیره از قانون برای خودش بدون رضایت واجازه زن؟اگر میتونه بهترین وسریع ترین دفاع برای خنثی وبرآب کردن نقشه مرد چیست؟ 2_آیا شرط تنصیف در صیغه نامه موقت هم مکتوب میشود؟ 3_در عقد موقت آیا شرط تنصیف رو میشه در وکالت ویا درمحضر یا روی برگه عادی به نفع مرد درج کرد؟ ودارای اثره؟ 4_در عقد  داعم وموقت شرط تنصیف رو میشه به نفع زوج درج کرد؟یعنی نصف دارایی زن به زوج برسد.
5_اگر زوجه قبلا سه بار ازدواج کرده وطلاق گرفته باشد واز شوهر اخر یک پسر بالای سن قانونی داشته باشد وزوجه شرط تنصیف رو به نفع شوهر امضا کرده باشه،اگر زوجه دارایی واموال وپولش از دست بره قبل یا بعد طلاق،آیا زوج میتونه نصف((اموال و دارایی وپول وهرچیز شخصیِ)) پسر زوجه رو بگیره برطبق شرط تنصیفی که زوجه امضا کرده؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام و احترام پاسخ دهی به سوالات نیازمند مشاوره تلفنی می باشد.