22 اسفند 1402

اموان مطالبه نفقه توسط زوجه

دسته بندی : خانواده | مطالبه نفقه
هانیه کارگرمتو
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام.
سال 77 الی 87 به مدت 10سال عقد موقتی انجام دادم و حاصل ازدواج یک فرزند بوده است.
در متن عقد نفقه قید شده است.
و بعد از 15سال اقدام به حق حقوق خود کردم. مهریه قطعی محکوم شد.

نفقه موقه هم دادخواست دادم دادگاه تشکیل شد.و امروز رای بیحقی بابت نفقه موقه صادر و ابلاغ گردیده.
قاظی در رای نوشته که بعد از 15 سال اقدام کردی بره نفقه بهت تعلق نمیگره.

درصورتی که بنده چندین شاهد دارم در آن مدت 10سال اصلا خرجی به بنده نداده حتی مهریه هم تا کنون پرداخت نکرده.

حالا خواهشمندم یک راهی به بنده نشون بدید باید چیکار کنم باوجود قید شدن خرجی در متن عقد موقت که توافق کردیم و شاهدهایی که دارم حتی دادگاه شاهد هم ازم نخواست و حکم بی حقی صادر کرد؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام شما می توانید به رای صادره اگر قطعی نشده اعتراض کنید تا به مرجع صالح برای رسیدگی ارجاع شود .در مرجع بالاتر کلیه مدارک و شواهد خود را ارائه دهید