22 اسفند 1402

تغییر اسم کوچک در دادگاه خانواده

دسته بندی : ارث و امور حسبی | اصلاح شناسنامه
محسن حاجی آبادی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام اسمم ام‌البنین هست و17سالمه و میخواستم تغییر اسم بدم به مانیا و حکم و اینارو گرفتم رفتم پیش قاضی گفتم که از بچه کی دو اسمه بودم و الان میخوام تغییر اسم بدم ولی قبول نکرد و حکم داد ک دو نفر پدر و برادر برن شهادت برن ک از بچگی همین بوده ولی الان نمیتونن شهادت بدن چون من این متنو خوندم ک زیر 18سال باید همچین دلیلی بیاری که قابل قبول باشه الان میتونم چیکار کنم حیاتی هست حتما باید تغییر اسم بدم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام باید دلایلی دیگر بیارید و لایحه بدید مثل اینکه بگید این اسم مثلا به شخصیت و سن و سال امروزی تناسب نداره و....