22 اسفند 1402

فریب در ازدواج و‌شکایت

دسته بندی : خانواده | فسخ نکاح
فاطمه دشتله
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام
در مورد تدلیس پستتونو دیدم
من همسرم رو فقط و فقط به خاطر محجبه بودن و دیندار بودنش انتخاب کردم و همه اینو میدونن
ولی بعد از چند ماه زندگی مشخص شد که همش فریب بوده و اصلا اعتقادی به دین نداره و کاملا بی حجاب میگرده و هدفش فقط مهریه بوده جوری که یه ازدواج قبلیش هم دقیق همین نقشه رو چیده در حالی که به دروغ چیزهای دیگه‌ای به من گفته بود
من شکایت کشف حجاب ازش کردم و محکوم شد
میخوام ازش شکایت فریب در ازدواج کنم
امکانش موفقیت هست؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام باوجه به متغیر بودن اعتقادات و رفتار انسان‌ها نمی‌توان به صورت مطلق اعلام نمود که فریب در ازدواج بوده است ولی نهایتاً نظر و اعتقاد قاضی صادر کننده رای ملاک است