22 اسفند 1402

مشکلات اخلاقی و خانوادگی در خانواده

دسته بندی : خانواده | ابطال ثبت واقعه طلاق
محسن حاجی آبادی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام خانمی با 37 سال سن و وجود دوو پسر بچه هستم که همسرم به شدت تعصبی که این قضیه ردی پسر بزرگش هم تاثیر گذاشته و با هر کار من صااشوندر میاد مثل اینکه من اگر احیانا بخوام چادرم رو بردارم کنار دعوا راه می اندازند با وجود خانواده پدری که قبلا چادری و مذهبی بودند و امروز همه چیز رو گذاشتند کنار فقط من تنها کسی هستم که هم چادر دارم و یکم ظاهر مذهبی با این وجود خوب منم یه وقتایی بخوام اینکارو بکنم پسرم خیلی خیلی به من گیر میده نمیگم اشتباهی نداشتم اما شاید مثلا شماره ام به دست کسی افتاده باشه و مزاحم شده باشه و این میشه براشون مصداق خراب کردن من من ام اس اکرم و با این کارهاشون به شدت استرس گرفتم که ناراحتی قلبی گرفتم با 37 سال سن هم قلبم مشکل پیدا کرده و هم مشکل ام اس هم بدتر شده آیا من برای سلامتی خودم حق دارم تقاضای طلاق کنم؟خسته شدم واقعا از دست پسر بزرگم و همسرم نمیخوام ببینمشون من واقعا بریدم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام اگر در عسر و حرج بسر میبرید با اثباتش میتونید دادخواست بدید ولی یکم شرایطش پیچیدست و دادگاه باید بپذیره