22 اسفند 1402

امکان انحلال شرکت از طریق وکالت

دسته بندی : تجاری | انحلال شرکت/موسسه
سهیل فیضی عظیمی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر
پدر بنده آلمان زندگی میکنه
من وکالت تام از ایشون دارم
الان با یه وکیل صحبت کردم بابت انحلال شرکت
ایشون به مشکل برخوردن برای انتخاب مدیر تسویه
به دلیل اینکه پدر ایران نیستن برای امضا الکترونیک
و وکالت شرکت به من هم کامل نیست ولی وکالت تام از پدر دارم
گفتن اگر من مدیر تسویه بشم احتمال داره سر پرداخت‌ها اگه طول بکشه حسابم بسته بشه بابت شرکت
از شما راهنمایی میخوام که چگونه میتونم این مشکل رو رفع کنم تا بنونم شرکت رو منحل کنم؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام دوست عزیز پرسش شما حاوی اطلاعات کلی است برای دریافت مشاوره دقیق باید ابتدا اطلاعات دقیق ارائه نمایید. انحلال هر شرکت تجاری باشرکت دیگر متفاوت است و از طرفی متن وکالت نیازمند بررسی است لذا تا پیش از ارائه این اطلاعات مشاوره درست دریافت نخواهید نمود.