23 اسفند 1402

الزام به پرداخت هزینه های ماده ۱۰۰

دسته بندی : شهرداریها | کمیسیون ماده 100
فریبرز ذوالفقاری
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام مغازه نانوایی درملک اوقافی دارم که یک زیرزمین تجاری ودو واحدمسکونی هم داردکه متصرفان دیگردارد وشهرداری مطالبات ماده صد را ازمن دریافت کرده ولی دیگرمتصرفان ازپرداخت خودداری میکنند وباتوجه به تسویه حساب من تاتسویه همه شهرداری بمن مفاصا نمیدهد ومن نگران هستم با شروع سال جدید وافزایش تعرفه هادوباره مجبور بپرداخت مبلغ بیشتری شوم چاره کارچیست ممنون

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سلام خدمت شما کاربر گرامی شما باید بدوا اظهارنامه ای برای سایر متصرفان ارسال نمایید ودر آن از ایشان درخواست نمایید تا بدهی خود را تسویه نمایند ودر صورت عدم انجام می توانید از طریق دادگاه دادخواستی دایر بر الزام ایشان به پرداخت هزینه های مذکور را نمایید در صورت تمایل جهت مشاوره بیشتر ویا نگارش دادخوست از طریق همین پنل درخواست خود را ارسال بفرمایید