23 اسفند 1402

ازدواج مجدد در مدت طلاق رجعی

دسته بندی : خانواده | طلاق
فاطمه دشتله
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

روز خوش، بنده خانم خود را طلاق داده ام میخواهم با خانم دیگری عقد کنم ولی چون طلاق رجعی هست دفترخانه گفت ما انجام نمیدهیم سه ماه باید صبر کنید، چطور به دادگاه درخواست بدهم تا اجازه عقد به من بدهند؟ تشکر

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام باید درخواست تجویز ازدواج مجدد بدهید که مدتی بگذره تا رای قطعی بشود همین حدود میشه بهتره صبر کنید یا در صورت موافقت خانم‌فعلا ازدواج‌غیر رسمی بکنید