23 اسفند 1402

طلاق توافقی درخواست طلاق توفقی نحوه ثبت ان

دسته بندی : خانواده | طلاق توافقی
علی خوارزمی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

باسلام
برای ثبت دادخواست طلاق توافقی نیاز به زوجه هم می باشد؟
همسرم قصد دارد فردا دادخواست دهد و از من میخواهد که حضور داشته باشم و البته من هنوز نمیدانم توافق چیست! اصلا ثبت دادخواست از کجا اتفاق می افتد ؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام شما اول باید درخواست طلاق توافقی ثبت نمایید و پس از گذراندن دوره و اصرار به طلاق گواهی عدم نصراف از طلاق صادر ر می گردد و پس از ان با استناد ان گواهی دادخواست طلاق توافقی از طریق دفاتر خدمات قضایی ارسال نمایید پس اعلام وقت رسیدگی با حضور طرفین یا وکلای ان ها الزامی به حضور طرفین وججود ندارد گواهی طلاق توافقی صادر می گردد و در مرحله بعد زوجین برای ثبت طلاق باید در دفتر ازدواج حاضر شوند