23 اسفند 1402

خرید و فروش مال غیر منقول

دسته بندی : اسناد و املاک | الزام به صدور سند مالکیت
محسن حاجی آبادی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقتتون بخیر من به یک املاکی در برج 9 خونه فروختم قرار شد ده روزه پول من رو بده روز محضر عوض پول به من سفته داد مبلغ بدهی من 320 میلیون بود ایشون به 400 میلیون سفته داده وکلا پول من رو نداد ومن شکایت کردم ارجاع دادن شورای حل اختلاف سه بار بهش مهلت دادن پول من نداد الان دادن دادگاه وامروز به من یه ابلاغیه اومده اصلا ازش سر در نمیارم
من میخواستم بدونم که من میتونم 400 میلیون ازش بگیرم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام شما مستحق دریافت اصل پول و خسارت تاخیر تادیه هستید در کل مهم اینه در مبایعه نامه وجه التزامی درج کرده باشید یا خیر که ابعاد گوناگونی داره