24 اسفند 1402

آیا می‌توانم فرزند ششماهه خودم را بیرون از کلانتری ببرم

دسته بندی : خانواده | استرداد طفل
Faranak Zangene
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر.برای ملاقات با فرزند 6 ماهه ام قاضی حکم داده تحویل طفل، در کلانتری دو ساعت در روز جمعه از ده صبح تا 12 ظهر ؛
1- خاستم بدونم در این دو ساعت میتونم فرزندم رو بیرون ببرم یا باید توی کلانتری باشم؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

بله میتوانید فقط تحویل طفل در کلانتری است اما مدت 2 ساعت میتوانید او را در بیرون ملاقات کنید و مجددا در کلانتری تحویل مادر نمایید