24 اسفند 1402

ایا میبایست از اول مهریه را مطالبه نمایم؟

دسته بندی : خانواده | مطالبه مهریه
حسین امامی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

با سلام همسر بنده 6 ماه قبل یه خانومی رو صیغه کرده و تقاضای طلاقبه بنده را داده ب بنده نیز مهریه و نفقه و .. را اجرا گذاشتم با توجه به اینکه اعسار ایشان پذیرفته نشد ایشان محکوم شدند مهریه بنده را به صورت نقد پرداخت کنند ولی بنده به حهت اصرار های ایشان و تعهدی که به بنده داده اند جهت تداوم زندگی مشترک یک ماه قبل با ایشان به منزل مشترک بازگشته و پیگیر پرونده های خویش نشدم و پرونده مختومه شد اما ایشان الان بعد از تمام شدن وقت اعتراض دوباره تقاضای طلاق دادند با اینکه بنده در منزل مشترک میباشم آیا میتوانم دوباره مهریه ام را اجرا بگذارم و آیا باید از اول شروع کنم؟باتشکر

پاسخ کارشناس حقوقی :

کاربر گرامی با سلام؛ بله اگر مهریه خود را با سند رسمی یا عادی ابرا ننموده باشید و صرفا تقاضای مختومه نمودن پرونده ارائه شده باشد تکلیف زوج از مهریه ساقط نشده بنابر این میتوانید مجددا مهریه را مطالبه نمایید اگر پرونده مختومه شده باشد بهردلیلی دقیقا طبق عرض خودتان میبایست مجددا از اول اقدام نمایید موید باشید