24 اسفند 1402

قاضی برای ملاقات دو ساعت در روز جمعه رای داده توی کلانتری. فردا قراره برم کلانتری نزدیک محل سکونتش. فقط رای دادگاه رو دارم . همون کفایت میکنه ؟

دسته بندی : خانواده | ملاقات فرزند
علی تقوی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام. قاضی برای ملاقات دو ساعت در روز جمعه رای داده توی کلانتری.
فردا قراره برم کلانتری نزدیک محل سکونتش.
فقط رای دادگاه رو دارم . همون کفایت میکنه ؟
بعد امکان داره مادرش مزاحمت ایجاد کنه اگه بخام بچه ام رو ببرم بیرون؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام ودرود قانونا باید اجرایهدصادر شود ولیکن اکثر کلانتری همکاری می‌کنند ونیاز نیست