24 اسفند 1402

مطالبه نفقه معوقه پس از ۱۵ سال

دسته بندی : خانواده | مطالبه نفقه
فاطمه دشتله
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام.
آیا مطالبه نفقه معوقه در عقد موقت که توافق شده است .و 15سال از تاریخش انتقظایه عقد موقت میگذره .وشهادت شهود هم وجود دارد.قابل پیگیری هستش؟؟؟؟چون من مهریه هم بعد از 15سال اقدام کردم وقطعی محکوم شد.

اما نفقه معوقه با وجود این که قید شده توافق شده دادگاه بدوی حکم بیحقی صادر نمود.قاظی نوشته بعدد15 سال نفقه معوقه امری نامتعارف هست؟؟درصورتی که مهریه هم بعد 15سال که عقد تاریخش تموم شده بود اجرا گراشتم آیا راهی دارم برایه نفقه؟؟دادگاه بدوی بیهقی داده

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام در کنار استدلال قاضی که جای تامل دارد ، در صورت اثبات حق شما مبلغ نفقه با احتساب مبلغ نفقه در 15 سال قبل خواهد بود که طرح‌دعوا به صرفه نبوده