26 اسفند 1402

انصراف از ازدواج مجددموضوع حکم

دسته بندی : خانواده | ازدواج مجدد
محمد قاسمی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقتتون بخیر باشه من شوهرم حکم ازدواج مجدد برای من گرفته الان من برگشتم سر زندگیم و میخوایم حکم ازدواج مجدد رو باطل کنیم باید چیکار کنیم؟ و متن درستش باید چی باشه؟
باید درخواست استرداد بده به اون شعبه دادگاه که این حکم رو صادر کرده یا بریم دفترخونه و یه قرارداد بین خودمون تنظیم کنیم که اون حکم بین ما دیگه اعتبار قانونی نداره و درخواستش رو پس میگیره؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام ووقت بخیر.باتوجه به قطعیت رای صادره،می توانیدبه دفتراسنادرسمی مراجعه کنیدوهمسرتان کتباًوبه صورت رسمی بنویسدکه باتوجه به اینکه مشکلات فی مابین اینجانب وهمسرم که به موجب آن دادخواست ازدواج مجددمطرح کردم مرتفع شده و وباتوجه به شروع مجددزندگی مشترک واینکه تمام نیازهای مادی ومعنوی بنده درزندگی باهمسرم تامین شده ومی شود،حق خودنسبت به دادنامه شماره....صادره درپرونده کلاسه......شعبه.....راساقط نمودم وبدینوسیله متعهدبه عدم ازدواج مجددمی باشم وازدادگاه صادرکننده رای تقاضای مختومه وبایگانی نمودن پرونده رامی نمایم.موفق باشید