26 اسفند 1402

درخواست فسخ نکاح(خانواده )

دسته بندی : خانواده | فسخ نکاح
بهاره نوری کلوری
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام خسته نباشید بنده قبلا ازدواج کرده بودم ولی اسمش وارد شناسنامم نشده بود به همسرم گفته بودم که قبلا ازدواج کردم وباکره نیستم بعداز گذشت 10روز ازعقدشکایت کرده ودرخواست فسخ نکاح داده ودرخپاست پزشک قانونی داده درصورتی که چندبار با من نزدیکی نموده چگونه میتونم ثابت کنم که ایشون درجریان بوده قبل ازازدواج

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام وقتتون بخیر با شاهد میتونین ثابت کنین که همسرتون قبلا در جریان بودن