26 اسفند 1402

شرایط فسخ معامله با توجه به عدم ایفا تعهد

دسته بندی : حقوقی | قراردادها
محمدرضا امانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام
ملکی رو با قولنامه فروختم و در ازای ان مبلغ ده میلیارد باید به من بار بدهند، خریدار از من رسید گرفتن که فردا صبح بار تحویل بدهند اما فردا عصر متوجه شدیم بار به واسطه تحویل داده شده با اینکه من در رسید نوشتم که خود تحویل گیرنده هستم حالا خریدار ما رو نگه داشته که باید واسطه بیاد و تعیین تکلیف کند ، حالا باید چه طور شکایت کنم ؟ و معامله رو فسخ کنم

پاسخ کارشناس حقوقی :

باسلام، کاربر محترم در این شرایط به واسطه اینکه فی مابین قرارداد وجود دارد مقتضی است که مفاد آن مطالعه شود اما به صورت کلی چنانچه چنین شرطی در قرارداد وجود داشته باشد و مستقلا در قرارداد حق فسخی وجود نداشته باشد براساس عمومات ابتدائا میتوانید ایشان را الزام نمایید و در صورت استنکاف نسبت به فسخ مبایعه نامه اقدام نمایید.