26 اسفند 1402

سلام من حق طلاق رو دادم ب خانم ام و ایشان مهریه اشو کاملا ابرا و بخشیده

دسته بندی : خانواده | مطالبه مهریه
پویا علیزاده
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام
من حق طلاق رو دادم ب خانم ام و ایشان مهریه اشو کاملا ابرا و بخشیده
و سوالی ک برای من پیش اومده، آیا اگر من بخوام طلاق بگیرم این ابرا مهریه پا برجاس یا ن فقط در صورتی پا برجاس ک خانم درخواست طلاق بده؟؟؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام مخاطب گرامی در صورت ابرا مهریه ،اسقاط حق مهریه می باشد و دیگر نمی تواند مطالبه نماید مگر اینکه شرط خاصی باشد.در خصوص طلاق از جانب مرد باشد به شرط تصنیف در نکاحیه توجه فرمایید اکر چنین شرطی شده باشد و طلاق از جانب مرد باشد باید نصف اموالی که پس از ازدواج بدست آورده باشید باید نصف گردد بهتر است در این خصوص بررسی کامل شود...موفق باشید ...در صورت نیاز به مشاوره تلفنی از سایت اقدام نمایید...